Allerlei getekende en geschilderde Pin-Ups in Glamour-, Cult- & Fetish-Style. Voor de poses uit deze leuke prenten kreeg ik ook verdienstelijke hulp van heel gemotiveerde vrouwelijke modellen.

uit 1988 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fetish - Lava-Lass

2021

Lava-Lientje en dit unieke gevoel... - Model: Miss FM - Techniek: Chinese Inkt en digitale inkleuring.

Fetish - De Schotel der Indiscreties

2016

Een populaire gedeelde schotel van de spijskaart uit de culinaire prentenreeks "Les Goûts Insolites" (De Onbeschaamde Smaken)

Cult - Yuggoth's Dochter

2015

Pin Up, gebaseerd op droombeelden van H.P. Lovecraft (1890-1937)   - Model: de ravissante Rosa Black -

Glamour - De Openbaring van Ukiyo-E

2015

Zen-momentje in een sensuele wereld... Ukiyo-E is oorspronkelijk een oude Japanse houtsnede-prentenkunst. Het begrip Ukiyo had aanvankelijk een boeddhistische betekenis en drukte het vergankelijke, vluchtige karakter van de werkelijkheid uit. Later beschreef dit een levensstijl, waarbij rusteloos gezocht wordt naar de vergankelijke vreugden van het leven. Het gulzig genieten dus. Je kan het het beste vergelijken met "pluk de dag" (Carpe Diem). Pen, penseel en chinese inkt

Glamour - Corset Blues

2015

Een donkerharige vrouw in een corset, laat zich even bijstaan...

Fetish - Korset, Laarzen, Hielen & Kettingen

2009

een vrouw in zwart corsettage met rode boorden, en lange laarzen met hoge hielen, zit geketend op een stoel

Cloudy Baby

2000

Op een stenen richel zit een naakte vrouw, tegen een stenen muur. Ze heeft gevleugelde voeten en draagt enkel donkere lederen handschoenen. Een wolk, zoals je bv. al eens in een werk van Margritte tegenkomt, hangt boven haar hoofd.

Glamour - Pretty Please With Sugar On Top

2000

Een blonde vrouw, ligt op zachte en grote groene en blauwe kussens.Haar ogen kijken je verleidelijk aan, en haar ondoorgrondelijke mysterieuze glimlach doet je alles vergeten. Witte lingerie verhult en accentueert sexy rondingen.

Cult - The Vampire Queen

2000

De Vampieren Koningin staat tenmidden een bevreemdende mist tussen de oude graven op een begraafplaats. Haar blik is ijskoud en bedwelmend.

Glamour - Juke Box Baby

1988

Een donkerharige vrouw met lederen vest en blank slipje, leunt tegen een Juke Box. De cleavage van haar decolleté of boezem is de aanzet naar een naakte schouder en veel meer ...

Strips - Stripgodin

2000

In een zanderig landschap met pyramides zit een topless stripgodin op een stuk ruïne van een tamelijk bedolven gebouw, bekend uit de avonturen van een jonge reporter. Ze is beschilderd en getatoueerd met allerlei tekens die bekend zijn uit de strips. Ze draagt witte handschoenen, zoals sommige bekende Amerikaanse stripfiguren. Ze leest aandachtig een oud stripblad.

Strips - Miss Amoras & Friend

2000

Een jonge blonde geblinddoekte vrouw met een rood strikje in het haar en een Jeans-short (merk: Amoras Jeans) staat topless, maar met de armen zedig gekruist, samen met haar eveneens geblinddoekt lappenpopje, voor een stenen wand op het eiland, waarlangs een witte doek met een horizontale rode lijn hangt. Mogelijk is dit mysterieuze meisje een bekende heldin uit de rode albums of familie van het krullekopje uit de blauwe reeks.