• AKO-Berichten - 1992 - nr.: 1 (feb.)

  Omslagillustratie, in chinese inkt.


 • AKO-Berichten - 1993 - nr.: 1

  Omslagillustratie, in pen en ink, ingekleurd in verdunde chinese inkt en gouache.


 • DAG ALLEMAAL - Nr.: 35 - 27 augustus 1991

  EDDY WALLY - DE "VOICE OF EUROPE" - (1932 - 2016). - Cover voor DAG ALLEMAAL, met Eddy Wally en Isabelle A. - Dit was nog voor het Photoshop-tijdperk, toen buiten in de verte nog dinosaurussen varens graasden... Dus schilderde ik het geld, briefjes van 5000 Bfr. Mijn geschilderd geld werd dan, via foto-montage in de donkere kamer, in het coverbeeld verwerkt. Ik verwerkte mijn "M"-logo subtiel in het rode geldbandje.


 • Dag Allemaal - Nr.: 31 - 30 juli 1991

  Achtergrond-illustratie bij foto van Koen Wauters. Zijn legerdienst werd toen in de media in de verf gezet. In het wachthokje in de achtergrond zijn de namen verwerkt van bekende Clouseau-hits.


 • Dag Allemaal - Nr.: 28 - 9 juli 1991

  Cover-illustratie onder de titel 'De tweelingbroer van Verdrengh'.


 • LENNERTS LEVELS

  Illustraties voor het Fantasy-Avonturenverhaal van schrijfster Cathy Lombaerts. Ik verzorgde de Front- & Back-Cover en Zwart/Wit illustraties voor binnenin. Verkrijgbaar bij Boekscout.nl vanaf 5 september 2014


  boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=5049
 • DE MARKT VAN DE VERBEELDING

  Affiche (ontwerp & illustratie) voor het optreden, van de kids van de school De Vlinderboom, in De Roma te Borgerhout (Antwerpen), op 24 april 2015. Met “De Markt van de Verbeelding” brengen ze de voorstelling van hun muzikaal project (dans, zang, instrumentaal, enz.), en swingen ze met veel enthousiasme op muzieknoten de wereld rond. In het kader van een Twinningproject, waarbij de Vlinderboom samenwerkt met een school in Laatamna, een dorpje dicht bij Berkane in Noord-Marokko, is er met veel engagement een voorstelling in mekaar gestoken waarbij de leerlingen een bredere kijk wordt gegeven op de diverse wereld die hen omringt.


  www.stedelijkonderwijs.be/pers/de-verbeelding-van-500-kinderen-de-roma
 • BIG IS BEAUTIFUL - WINTER 2007-2008

  PUBLIKATIE VAN MIJN WERK IN "BIG IS BEAUTIFUL". - Twee van mijn live getekende studies naar model, bij een "interessant artikel" over vollere modellen voor de kunst. Twee vrouwelijke modellen vertellen over hun poseerpassie en bijzondere ervaringen. De Nederlandse Marieke Oldenburger, een onvergelijkbare vurige muze met een fijne inborst, vertelt hoe ze zo bij mij terechtkwam om voor mijn projekt te poseren rond haar persoonlijk verhaal... Naast het poseren van Marieke waarbij ze allerlei fantasyfiguren uitbeelde, legde ik haar inspirerende verschijning tussendoor ook "even" vast in 2 studies naar "levend model".


 • FREE COMIC BOOK DAY - 2016

  Ontwerp en Illustratie voor de affiche van Free Comic Book Day 2016 te Antwerpen.