Allerlei schilderwerk en illustraties in opdracht, door Illustrator en Kunstenaar Mark Robson, uit Antwerpen.

uit 1989 tot 2003 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Oehme Variatie

1997

Schilderij voor de inkomhal van taverne-restaurant De Pelgrom, in de Pelgrimstraat te Antwerpen, een oude authentieke poorterswoning. De 5 notabelen hebben hun eigen verhaal. Helemaal rechts is de O.L.V.-Kathedraal te zien.

Waterprinses

1997

Een vrouw met een watergave staat aan de waterkant, en haalt water uit het niets. Geschilderde prent in Art Nouveau-stijl. Illustratie bij een origineel sprookje van Mike Robson. Ter hoogte van haar voeten ontwaar je een konijn, een egeltje en een kikker.

Cutaway Drawing (Doorkijk-illustratie) - Kasteel Cleydael

1994

Cutaway Drawing (Doorkijk-illustratie). Doorsnede van de commerciele ruimtes van kasteel Cleydael, te Aartselaar, bij Antwerpen. Pen en inkt, ingekleurd met aquarel en gouache.

Cutaway Drawing (Doorkijk-illustratie) - Anglo Parts

2003

Cutaway Drawing -Doorkijkversie. Doorsnede van de commerciele ruimtes van Anglo Parts, te Mechelen. Deze firma is gespecialiseerd in onderdelen van oudere Engelse auto-onderdelen. Pen en inkt, ingekleurd met aquarel en gouache.

Jeugd en literatuur

1998

Illustratie voor een boekomslag over hedendaagse jeugd en literatuur.(Uitgeverij Wolters-Plantyn)

Het laatste avondmaal van de rock ...

1992

De rockgod en zijn apostelen, geinspireerd op Leonardo Da Vinci. (Rock-favorieten en varia uit het lijstje van Frank Van den Berghe). V.l.n.r.: James Brown, Jimmy Hendrix, Iggy Pop, Sid Vicious, Mick Jagger, John Lennon, Jim Morrison, Keith Richards, Bob Marley, Frank Sinatra, Roger Daltrey, Eddy Wally the voice of Europe, Elvis Presley. Madonna (tv), Peter Fonda-Easy Rider (glasraam)

Mijmerende vrouw bij het Putke

1992

Op het Putke, een oude waterput met smeedwerk van Quinten Metsijs, bij de O.L.V.kathedraal van Antwerpen zit een vrouw. Door de lucht vliegt een rood wezentje met vleermuisvleugels. Er zweven ook gele geometrische objecten.

De weg naar ...

1997

Een jongetje in Breugheliaanse kledij op een potje. Bordje dat de richting aanwijst naar de hygiënische voorzieningen van restaurant De Pelgrom, in de Pelgrimstraat te Antwerpen.

Mike en Guido als bodybuilders

1991

Karikaturale versie van Mike Verdrengh en Guido Depraetere, 2 bekende Vlaamse mediafiguren, en oprichters van de commerciële zender VTM. Gebruikt op de cover van Dag Allemaal # 28 van 9 juli 1991. Mike Verdrengh speelde mee in Keromar een bekende Vlaamse TV-jeugdreeks. De opdracht bestond erin deze heren en media-iconen als bodybuilders voor te stellen en de prent aan te leveren binnen 48 uur.

Wildlicht

1990

In een tijdloos decor, zit een mysterieus meisje op de rug van een donker leeuwenbeeld, terwijl ze getuige is van de unieke cosmische geboorte van het Wildlicht...Muziek en licht ontstaan hier als één unieke krachtige energie. - Dit is een werk dat ik maakte in opdracht van de Antwerpse discotheek "The Warehouse". - Acryl op MDF-paneel.

Beschermgodin van de brandweer

1998

Een blonde vrouw in een wit transparant kleedje, met wapperend lint, staat in een grasperk, voor de brandweerkazerne van Schoten, bij Antwerpen. Ze houdt een brandslang tegen zich aangedrukt.

Wedding of the Century

1989

Trouwprent met een romantisch bijna kussend stel, opgevat als een fimscene op pelicule.